تاریخ انتشار: سه‌شنبه 16 نوامبر 2021 - 23:09

ایسنا/کهگیلویه و بویراحمد با حضور مسئولان استانی و محلی به مناسبت هفته بهزیستی کمپ ترک اعتیاد شهرستان لنده پس از سال‌ها تعطیلی راه اندازی و افتتاح شد. “سید شیرزاد زکی نژاد”،ضمن تبریک هفته بهزیستی اظهار کرد: امروزه استعمال مواد مخدر یکی از چالش های مهم سلامت عمومی است که همه جوامع با آن روبه رو هستند

ایسنا/کهگیلویه و بویراحمد با حضور مسئولان استانی و محلی به مناسبت هفته بهزیستی کمپ ترک اعتیاد شهرستان لنده پس از سال‌ها تعطیلی راه اندازی و افتتاح شد.

“سید شیرزاد زکی نژاد”،ضمن تبریک هفته بهزیستی اظهار کرد: امروزه استعمال مواد مخدر یکی از چالش های مهم سلامت عمومی است که همه جوامع با آن روبه رو هستند و یکی از معضلات عمده بهداشتی که گروه های جمعیتی مختلفی را مورد تهدید قرار می دهد است.

وی افزود: اعتیاد فقط جنبه فردی و شخصی ندارد، بلکه یکی از مهم ترین  آسیب های اجتماعی محسوب می شود که علاوه بر تهدید سلامت جسم و روان افراد در جنبه های اخلاقی، اجتماعی و اقتصادی جامعه نیز آثار زیان بار و جبران ناپذیری بر جای می گذارد.

رئیس اداره بهزیستی شهرستان لنده بیان کرد: متاسفانه امروزه در جامعه ما مصرف مواد مخدر خطرناک بخصوص در بین نوجوانان و جوانان – دائماً در حال افزایش است.

زکی نژاد  با اشاره به اینکه هدف سازمان بهزیستی توانمندسازی افراد زیر پوشش است عنوان کرد: رها کردن افرادی که به هر دلیل دچار ناهنجاری‌ها و اعتیاد شدند دامن زدن به این حرکت‌های غیر اجتماعی است.

وی نجات یک معتاد نجات را یک جامعه دانست و افزود: افتتاح کمپ ترک اعتیاد در شهرستان لنده، پس از سالها تعطیلی یک کار ارزشمند و مهم برای جامعه است.

به گزارش ایسنا، رئیس اداره بهزیستی شهرستان لنده هدف از افتتاح کمپ ترک اعتیاد را  بازپروری و ایجاد توانمندی جهت بازتوانی روحی و بهبود اوضاع اجتماعی معتادها از طریق ایجاد اشتغال به برگشت این افراد به اجتماع ،حس اعتماد و احساس مولد و پویا بودن به اجتماع عنوان کرد.

انتهای پیام

منبع:ایسنا

خروج از نسخه موبایل