تاریخ انتشار: چهارشنبه 10 نوامبر 2021 - 21:52

برنامه «سریالیست» در بخش «پرونده هفته» پرونده دستمزد بازیگران را بررسی می‌کند. به گزارش ایسنا، نخستین قسمت از فصل جدید برنامه «سریالیست» در گفت‌وگو با کارگردان و بازیگر سریال «بچه مهندس» امشب پنجشنبه ۱۷ تیر روی آنتن شبکه یک می‌رود. در اولین قسمت فصل جدید «سریالیست» پدرام کریمی میزبان احمد کاوری بازیگر و کارگردان «بچه مهندس»

برنامه «سریالیست» در بخش «پرونده هفته» پرونده دستمزد بازیگران را بررسی می‌کند.

به گزارش ایسنا، نخستین قسمت از فصل جدید برنامه «سریالیست» در گفت‌وگو با کارگردان و بازیگر سریال «بچه مهندس» امشب پنجشنبه ۱۷ تیر روی آنتن شبکه یک می‌رود.

در اولین قسمت فصل جدید «سریالیست» پدرام کریمی میزبان احمد کاوری بازیگر و کارگردان «بچه مهندس» و مهشید جوادی بازیگر این سریال است و با آن‌ها درباره آخرین فصل این مجموعه محبوب گپ می‌زند.

در بخش نوستالژی سیامک اطلسی بازیگر «پدرسالار» به برنامه می‌آید و از خاطرات این سریال قدیمی و خاطره‌انگیز سخن می‌گوید.

مجید واشقانی بازیگری است که برای اجرای بخش «پرونده هفته» به برنامه پیوسته و این هفته پرونده جنجال‌برانگیز دستمزد بازیگران را در «سریالیست» باز می‌کند.

گفت‌وگو با شاهین شجره کهن منتقد درباره «بچه مهندس» و مصاحبه با سیروس عبدلی مدیر فیلمبرداری شناخته‌شده سینما و تلویزیون درباره حرفه تخصصی‌اش، از دیگر آیتم‌های این قسمت است.

سری جدید «سریالیست» به تهیه‌کنندگی محمد باریکانی و مجتبی فرجی و با اجرای پدرام کریمی کاری است از گروه تاریخ، فرهنگ و هنر شبکه یک که پنجشنبه هر هفته ساعت ۲۳:۱۵ روی آنتن شبکه یک سیما می‌رود.

انتهای پیام

منبع:ایسنا

خروج از نسخه موبایل