تاریخ انتشار: یکشنبه 3 اکتبر 2021 - 14:59

 سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی ابن سینا گفت: تعداد از دست رفتگان کرونایی در استان همدان از روز شنبه تاکنون به ۱۲ نفر رسیده است. دکتر محمد طاهری بیان کرد: بیشترین تعداد فوتی‌ها امروز یکشنبه ۱۱ مهر ماه با ۸ مورد بوده است اما دیروز شنبه (۱۰ مهر ماه ) ۴ مورد فوتی داشتیم که از

 سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی ابن سینا گفت: تعداد از دست رفتگان کرونایی در استان همدان از روز شنبه تاکنون به ۱۲ نفر رسیده است.

دکتر محمد طاهری بیان کرد: بیشترین تعداد فوتی‌ها امروز یکشنبه ۱۱ مهر ماه با ۸ مورد بوده است اما دیروز شنبه (۱۰ مهر ماه ) ۴ مورد فوتی داشتیم که از زمان شروع ویروس کرونا تاکنون دو هزار و ۸۹۴ نفر جان خود را از دست داده‌اند.

وی بیان کرد :بیشترین تعداد مراجعین به اورژانس بیمارستان‌ها که با علائم تنفسی مشکوک همراه بودند در روز شنبه ۱۰ مهر ماه با هزار و ۴۶ نفر بوده است که در بخش عادی  ۱۶۲ نفر و در بخش آی سی یو  ۱۸ نفر بستری شدند.

طاهری یادآور شد: در این دو روز اخیر تعداد مراجعین به اورژانس بیمارستان‌ها که با علائم تنفسی همراه بودند در بخش عادی به ۳۲۴ نفر و در بخش آی سی یو ۳۲ نفر  گزارش شده و حال ۷۰ نفر هم وخیم است.

وی افزود : تعداد موارد مثبت در بخش بستری و سرپایی در این دو روز ۷۴۸ مورد اعلام شده است.

منبع: ايسنا

خروج از نسخه موبایل