تاریخ انتشار: دوشنبه 27 سپتامبر 2021 - 22:55

  رئیس اداره هواشناسی شهرستان کاشان از هشت درجه کاهش دما در مناطق مختلف دشت کاشان طی روزهای هفته جاری خبر داد. عباس ارغوانی در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: روند کاهش محسوس دما از امروز دوشنبه آغاز شد به طوری که دما نسبت به روز قبل هشت درجه سانتی گراد کاهش یافت و امروز و

  رئیس اداره هواشناسی شهرستان کاشان از هشت درجه کاهش دما در مناطق مختلف دشت کاشان طی روزهای هفته جاری خبر داد.

عباس ارغوانی در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: روند کاهش محسوس دما از امروز دوشنبه آغاز شد به طوری که دما نسبت به روز قبل هشت درجه سانتی گراد کاهش یافت و امروز و سه شنبه، دمای حداقل ۱۷ و دمای حداکثر ۳۳ درجه سانتی گراد بالای صفر پیش بینی می‌شود.
وی افزود: این شرایط در حالی است که پدیده غالب آسمان در شهرستانهای کاشان و آران و بیدگل به صورت صاف و گاهی وزش باد پیش بینی می شود که این روند کاهشی دما تا روز جمعه ادامه داشته به طوری که دمای هوای حداقل به ۱۴ و دمای حداکثر  به ۲۹ درجه سانتیگراد خواهد رسید.
رئیس اداره هواشناسی شهرستان کاشان تصریح کرد: با ادامه کاهش دما، در روز جمعه، دمای صبحگاهی می‌تواند تا ۱۴ درجه سانتی گراد نیز برسد و به شهروندانی که نسبت به کاهش دما حساس‌ هستند سفارش می شود که لباسهای نیمه گرم و مناسب بپوشند.
ارغوانی با اشاره به آغاز فصل پاییز همراه با کاهش محسوس دمای هوا گفت: متأسفانه شرایط دشت کاشان از لحاظ بارشی در وضعیت مناسب نیست و در بیشتر ساعت‌های شبانه روز، هوا صاف است.
وی افزود: با توجه به کاهش دما، به کشاورزان و باغداران سفارش می شود جهت جلوگیری از خسارت‌های ناشی از تنش دمایی طی چند روز آینده محصولات رسیده و در حال رسیدن را جمع‌آوری کنند.
منبع: ايسنا
خروج از نسخه موبایل