شمار بستریهای کرونای انگلیسی در اردبیل به 17 بیمار رسید

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان اردبیل گفت: در 24 ساعت گذشته 31 بیمار جدید مبتلا به کرونا در مراکز درمانی استان اردبیل بستری شدند و 1 نفر در این خصوص فوت کرد.
شهرام حبیبزاده پنجم فروردین در جمع خبرنگاران با بیان این مطلب اظهار کرد: از 31 بیمار بستری شده جدید، 23 نفر از اردبیل، 3 نفر از پارسآباد، 1 نفر از بیلهسوار و 4 نفر از خلخال هستند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی استان اردبیل با بیان اینکه از این تعداد 17 نفر جزو بستریهای کرونای انگلیسی هستند، ادامه داد: همچنین 19 بیمار کرونایی نیز با بهبودی نسبی از بیمارستانهای استان اردبیل مرخص شدند.
حبیبزاده خاطرنشان کرد: در حال حاضر شمار کل بیماران بستری در استان اردبیل 175 نفر است که از این تعداد 49 نفر در بخش مراقبتهای ویژه آی سی یو قرار دارند.
به گفته وی هماکنون وضعیت شهرستانهای نیر، نمین، سرعین، کوثر، گرمی، بیلهسوار و اصلاندوز آبی بوده و شهرستانهای اردبیل، مشگینشهر، پارسآباد و خلخال نیز در وضعیت زرد هستند.
منبع:ایسنا