تاریخ انتشار : یکشنبه 26 دسامبر 2021 - 17:52
کد خبر : 176535

۲ اقامتگاه بوم‌گردی و یک خانه‌موزه در شهرستان رشتخوار افتتاح شد

۲ اقامتگاه بوم‌گردی و یک خانه‌موزه در شهرستان رشتخوار افتتاح شد

ایسنا/خراسان رضوی اقامتگاه بوم‌گردی «بی‌بی شهربانو سنگان»، «اقامتگاه بوم‌گردی جیزد اکبرآباد» و «خانه‌موزه قرایی رشتخوار» با حضور معاون توسعه مدیریت وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی و جمعی از مسؤولین افتتاح شد. امروز چهارشنبه ۲۸ بهمن‌ماه ۱۳۹۹ طی مراسمی اقامتگاه بوم‌گردی بی‌بی شهربانو سنگان، اقامتگاه بوم گردی جیزد اکبرآباد و خانه موزه تاریخی توسط محمد

۲ اقامتگاه بوم‌گردی و یک خانه‌موزه در شهرستان رشتخوار افتتاح شد

ایسنا/خراسان رضوی اقامتگاه بوم‌گردی «بی‌بی شهربانو سنگان»، «اقامتگاه بوم‌گردی جیزد اکبرآباد» و «خانه‌موزه قرایی رشتخوار» با حضور معاون توسعه مدیریت وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی و جمعی از مسؤولین افتتاح شد.

امروز چهارشنبه ۲۸ بهمن‌ماه ۱۳۹۹ طی مراسمی اقامتگاه بوم‌گردی بی‌بی شهربانو سنگان، اقامتگاه بوم گردی جیزد اکبرآباد و خانه موزه تاریخی توسط محمد خیاطیان در سفر به شهرستان رشتخوار بهره‌برداری شد.

معاون توسعه مدیریت وزارت میراث‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی در حاشیه افتتاح این مراکز اقامتی در جمع خبرنگاران اظهار کرد: برای وزارت میراث ‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی مهم این است که بتوانیم با توجه به پتانسیل‌ها و ظرفیت‌هایی که وجود دارد مسیرهای جدید گردشگری را ایجاد کنیم.

خیاطیان ادامه داد: این سفر نیز در راستای شناسایی، احیا و بهره‌برداری از ظرفیت‌های این محور از خراسان رضوی است تا از محل اعتبارات سال ۱۴۰۰ به صورت متمرکز به این محور اختصاص یابد.

وی یادآور شد: این محور گردشگری جدید است که بر مبنای بوم‌گردی که یک ظرفیت خوب در کشور است و این ظرفیت طی دولت دوازدهم به ظهور رسیده است، رونق بگیرد.

معاون توسعه مدیریت وزارت میراث‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی گفت: در وزارت میراث ‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی و اداره ‌کل خراسان رضوی تلاش خواهد شد تا تسهیلات مناسب و ارزان قیمت و هم اعتبارات زیر ساختی این منطقه تامین شود.

همچنین در نخستین روز سفر، خیاطیان از قلعه تاریخی، حمام و آب انبار تاریخی روستای سنگان و مسجد تاریخی روستای اکبرآباد نیز بازدید کرد و پس از افتتاح خانه‌موزه قرائی عنوان کرد: باید زنجیره گردشگری در این منطقه شکل بگیرد.

مرکز اقامتی بی‌بی شهربانو سنگان با اعتباری بیش از ۴ میلیارد ریال تاسیس شده است.

مدیرکل میراث‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خراسان رضوی در ادامه در مورد اقامتگاه بوم‌گردی بی‌بی شهربانو سنگان، اظهار کرد: این مرکز اقامتی با اعتباری بیش از ۴ میلیارد ریال در زمینی به مساحت ۷۰۰ و زیربنا ۳۵۰ مترمربع دارای هفت اتاق و چهار سوئیت ایجاد شده است.

ابوالفضل مکرمی‌فر افزود:  اقامتگاه بوم‌گردی بی‌بی شهربانو در شهر سنگان رشتخوار برای سه نفر اشتغال مستقیم ایجاد کرده است. علی کنعانی بهره‌بردار این اقامتگاه بوم‌گردی یک میلیارد و ۳۰۰ میلیون ریال تسهیلات دریافت کرده است.

وی در خصوص اقامتگاه بوم‌گردی جیزدآباد گفت: این مرکز اقامتی در زمینی به مساحت ۴۵۰ و زیربنای ۲۵۰ متر مربع با هزینه ۵ میلیارد ریال ایجاد شده است. اقامتگاه بوم‌گردی جیزد اکبرآباد رشتخوار دارای هفت اتاق و چهار سوئیت است.

مدیرکل میراث‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خراسان رضوی تصریح کرد: خانم فرزانه باغبان بهره‌بردار این مرکز اقامتی مبلغ  ۶۰۰ میلیون ریال تسهیلات بانکی دریافت کرده و با راه‌اندازی این اقامتگاه برای سه نفر اشتغال مستقیم ایجاد شده است.

مکرمی‌فر با اشاره به ظرفیت‌های میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان رشتخوار عنوان کرد:  در حال حاضر این شهرستان دارای هفت اقامتگاه بوم‌گردی است که چهار بوم‌گردی مجوز بهره‌برداری دریافت کرده‌اند.

وی در خصوص خانه‌موزه قرائی رشتخوار نیز ابراز کرد: این خانه تاریخی متعلق به اواخر دوره قاجاریه (۱۳۴۴ هجری) بوده که منزل مسکونی سلطان علی‌خان قرایی ملقب به حاجی خان یاور از خوانین معروف منطقه بوده است.

مدیرکل میراث‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خراسان رضوی افزود: این بنا که ۱۴۷۰ متر مربع وسعت دارد در ۲۵ اسفندماه سال  ۱۳۸۰ ثبت فهرست آثار ملی میراث ‌فرهنگی کشور شده و در سال ۱۳۸۷ توسط اداره‌ کل میراث‌ فرهنگی گردشگری و صنایع‌دستی خراسان رضوی به مبلغ ۷۰ میلیون تومان خریداری و تملک شده است.

مکرمی‌فر ادامه داد: خانه قرایی در بین سال‌های ۱۳۸۹ تا ۱۳۹۰ در چند مرحله مرمت و احیا شده و جمعا بیش از ۷۰۰ میلیون تومان هزینه دربر داشته است، عملیات تبدیل این خانه تاریخی به خانه موزه به صورت رسمی از ابتداء سال ۱۳۹۸ آغاز شده است.

بر اساس اعلام روابط‌عمومی اداره ‌کل میراث‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خراسان رضوی، مکرمی‌فر تصریح کرد: در این بنای تاریخی زیبا سعی شده با حفظ کاربرد اصلی یعنی خانه اعیانی مسکونی، اتاق‌های خان، مهمان‌خانه، مطبخ و … به همان شکل حفظ و به دلیل اینکه این مکان، تنها موزه رسمی شهرستان است، آیین و آداب و رسوم شهرستان همچون مراسم  مذهبی و ازدواج، صنایع‌دستی شهرستان همانند سفالگری، فرت‌بافی و دیگر بافته‌ها مثل قالیچه به نمایش گذاشته شود.

وی خاطرنشان کرد: در این موزه بابت ساخت مجسمه مومی واکسی، ویترین، دکور و خریداری وسایل، بیش از ۲ میلیارد ریال هزینه شده است‌.

گفتنی است؛  مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی خراسان رضوی، معاونان گردشگری و توسعه مدیریت این اداره کل، معاون عمرانی فرماندار، امام جمعه، شهردار و رییس شورای اسلامی رشتخوار نیز در این مراسم حضور داشتند.

منبع:ایسنا

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

فروشگاه ارگانیک نیلسون

خرید تجهیزات آزمایشگاهی؛ انتخاب، خرید و نگهداری

چراغ زیر کابینت

فروشگاه اینترنتی انواع تجهیزات و ماشین آلات صنعتی

آخرین اخبار امنیت سایبری

قیمت تاور کرین و خرید تاور کرین

ترينر

مودم مبین نت

درب ریلی روکار

پرشین پاتوق

تعمیر اسکوتر برقی

گیم شهربازی سرپوشیده

شب پاتوق

پله برقی

 

 

تزریق سرم در منزل شبانه روزی

 

 

دانلود کتاب انگلیسی

آموزش فتوشاپ در تبریز

 

بانی چاپ

 

کفشور استخر

تشک موناکو

 

 

 

اجاره خودرو

گارانتی ماهان شبکه ایرانیان

 

 

قیمت کامپیوتر رندرینگ

 

 

 

 

 

 

درج آگهی رایگان

نمایشگرهای لمسی

 

 

عکاسی تولد

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

خريد ورودي گوگل ارزان

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

دانلود زيرنويس هاي جديد

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

رپورتاژ آگهی

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

محدوده خبر

کلیک نیوز

تالک نیوز

پویشگر خبر

تارگت نیوز

نیوز آیس

نمانیان

مایکروسافت  شیائومی  سامسونگ  گوشی  مارک  اینتل  گواهینامه  قرمز  گورمن  تبلت  آیفون  طراحی  لایکا  تایوان  یوتیوب  دوربین  اندروید  تاشو  چین  گلکسی  پیکسل  ساعت  ای‌بی  هوشمند  سطح  جدید  شرکت  معرفی  تجاری  طرح