تاریخ انتشار : یکشنبه 5 دسامبر 2021 - 16:51
کد خبر : 145483

سفید بودن نان به معنای بالا بودن کیفیت آن نیست

سفید بودن نان به معنای بالا بودن کیفیت آن نیست

ایسنا/اصفهان رئیس مرکز بهداشت شهرستان کاشان گفت: بیماری های ناشی از مصرف بی رویه نان های سفید بدون سبوس، سلامتی شهروندان را تهدید می کند. مسعود دهقانی در گفت و گو با ایسنا، اظهار کرد: مصرف نان سبوس دار موجب کاهش خطر ابتلا به بیماری های قلبی و عروقی، دیابت، چاقی و همچنین انواع سرطان ها

سفید بودن نان به معنای بالا بودن کیفیت آن نیست

ایسنا/اصفهان رئیس مرکز بهداشت شهرستان کاشان گفت: بیماری های ناشی از مصرف بی رویه نان های سفید بدون سبوس، سلامتی شهروندان را تهدید می کند.

مسعود دهقانی در گفت و گو با ایسنا، اظهار کرد: مصرف نان سبوس دار موجب کاهش خطر ابتلا به بیماری های قلبی و عروقی، دیابت، چاقی و همچنین انواع سرطان ها می شود، بنابراین سعی کنیم در یک برنامه کوتاه مدت ذائقه شهروندان را به طرف مصرف نان های سبوس دار و تیره ارتقا دهیم.

وی، با اشاره به اهمیت ارزش غذایی و کیفیت نان نسبت به ظاهر آن، افزود: به شهروندان توصیه می کنیم که نان های تهیه شده از آرد سبوس دار مانند نان سنگک سنتی و سایر نان های سبوس دار را که رنگ تیره تری دارند نسبت به نان‌های تهیه شده با آرد سفید خریداری کنند.

رئیس مرکز بهداشت شهرستان کاشان، تصریح کرد: فیبر موجود در نان های تهیه شده از آرد سبوس دار می تواند کلسترول و مواد سمی حاصل از تجزیه مواد غذایی را جذب کرده و از روده دفع ‌و از ایجاد بیماری پیشگیری کند.

وی تأکید کرد: سفید بودن نان به معنای بالا بودن کیفیت آن نیست. متاسفانه در سالهای اخیر عموم مردم به استفاده از آرد سفید بدون سبوس روی آورده‌اند، چرا که نان تولید شده از این آرد، ظاهری سفید و مشتری‌پسند دارد.

دهقانی گفت: حذف سبوس از آرد و پخت نان با آرد سفید و استفاده مردم از این نان مشکلات و بیماری‌هایی از جمله دیابت، مشکلات گوارشی، چاقی و در درازمدت سرطان‌ روده را ایجاد می‌کند که در کنار تبعات جبران ناپذیر آن، هزینه های زیادی را بر خانواده ها تحمیل می کند.

رئیس مرکز بهداشت شهرستان کاشان درباره خواص نان سبوس دار، افزود: نان های سبوس دار به طور میانگین دو برابر ویتامین، مواد معدنی و سبوس نسبت به نان های سفید بدون سبوس دارد.

وی تصریح کرد: طبق تحقیقات، نان‌هایی که از آرد سبوس دار تهیه شده و با خمیر مایه، بدون استفاده از جوش شیرین و با حرارتی ملایم و یکنواخت پخته می شوند سالم‌ترین نان‌ها هستند.

انتهای پیام

منبع:ایسنا

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

سیم و کابل پرتو

8magazine

تزریق سرم در منزل شبانه روزی

عوارض زانوبند زاپیامکس

نگین 100

مشاور کنکور

دانلود کتاب انگلیسی

آموزش فتوشاپ در تبریز

نگین فارسی

بانی چاپ

کاشت مو

کفشور استخر

تشک موناکو

آموزش کارشناسی رنگ

قیمت موتور برق

ساخت سردخانه صنعتی

اجاره خودرو

گارانتی ماهان شبکه ایرانیان

کامپیوتر رندرینگ

سیستم رندرینگ

قیمت کامپیوتر رندرینگ

خرید کامپیوتر رندرینگ

قیمت سیستم رندرینگ

خرید سیستم رندرینگ

قیمت کامپیوتر طراحی

خرید کامپیوتر طراحی

قیمت سیستم طراحی

خرید سیستم طراحی

درج آگهی رایگان

نمایشگرهای لمسی

خرید نهال فندق قم

قیمت کاستیک سودا

عکاسی تولد

بازرگانی و تامین تجهیزات صنعتی

شامپو بدون سولفات مو سریتا

اخبار سلامت

داکت

سامانه قیمت یاب خریدینو

خرید کوسن

قیمت سیستم اداری

اعلام حریق زیتکس

کنتاکتور اشنایدر

قیمت سیستم رندرینگ

قیمت سیستم طراحی

خرید سیستم رندرینگ

خرید سیستم طراحی

کاشت مو در تهران

 

ظروف یکبارمصرف گیاهی

سایت پشتیسار

انواع جعبه هارد باکس

 

 

کابل آلومینیوم

دانلود نمونه سوال

خرید زنجیر صنعتی

ربات لوگو ساز رایگان

 

خريد ورودي گوگل ارزان

تعمیر جک پارکینگ در تهران

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

دانلود زيرنويس هاي جديد

 

 

آموزش زبان آلمانی

 

 

 

 

 

 

 

قیمت کامپیوتر رندرینگ

قیمت کامپیوتر رندرینگ

 

 

خرید نرم افزار حسابداری

تور کیش

رپورتاژ آگهی

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

محدوده خبر

کلیک نیوز

تالک نیوز

پویشگر خبر

تارگت نیوز

نیوز آیس

نمانیان

مایکروسافت  شیائومی  سامسونگ  گوشی  مارک  اینتل  گواهینامه  قرمز  گورمن  تبلت  آیفون  طراحی  لایکا  تایوان  یوتیوب  دوربین  اندروید  تاشو  چین  گلکسی  پیکسل  ساعت  ای‌بی  هوشمند  سطح  جدید  شرکت  معرفی  تجاری  طرح