بلینکن: دیپلماتها میتوانند به نقص های حقوق بشری آمریکا اذعان کنند
وزیر خارجه آمریکا در پیامی به سفارتخانههای کشورش در سراسر جهان جزئیاتی از اولویتهای حقوق بشری و دموکراسی خود را ارائه داد. به گزارش ایسنا، به نقل از پایگاه خبری پولیتیکو، آنتونی بلینکن، وزیر خارجه آمریکا به دیپلماتهای کشورش گفت تا ارتقای حقوق بشر و دموکراسی را اولویت قرار دهند، حتی در کشورهایی با دولتهای
وزیر خارجه آمریکا در پیامی به سفارتخانههای کشورش در سراسر جهان جزئیاتی از اولویتهای حقوق بشری و دموکراسی خود را ارائه داد.
به گزارش ایسنا، به نقل از پایگاه خبری پولیتیکو، آنتونی بلینکن، وزیر خارجه آمریکا به دیپلماتهای کشورش گفت تا ارتقای حقوق بشر و دموکراسی را اولویت قرار دهند، حتی در کشورهایی با دولتهای سوءاستفاده کننده که برخی از آنها متحدان آمریکا هستند.
بلینکن همچنین گفته است “اذعان به مشکلات خود آمریکا مشکلی ندارد” و این مساله میتواند با واکنش جمهوریخواهان مواجه شود.
دستورالعملهای آنتونی بلینکن در پیامی که جمعه به سفارتخانههای آمریکا در سراسر جهان ارسال شد، آمده است. این سند تلاشی از جانب بلینکن برای اشاره به اهداف مشخصی در حمایت از حقوق بشر و دموکراسی است که او و جو بایدن، رئیس جمهوری آمریکا در جریان کمپین ریاست جمهوری ۲۰۲۰ و روی کار آمدن دنبال میکنند.
در این پیام به مشکلات داخلی آمریکا اذعان شده است و این یک حرکت سیاسی پرخطر به شمار میرود، آن هم در بحبوحه خشم محافظهکاران بر سر آموزش و دیگر تلاشها برای پررنگ کردن ناکامیهای آمریکا در خصوص مسائل حساس مثل نژاد.
همچنین در شرایطی که بلینکن تدابیر محتاطانهای برای چگونگی تعامل با متحدان سوءاستفادهکننده داشت، مجموع این پیام در واقع فاصلهگیری از استراتژی دولت ترامپ به شمار میرود که عمدتا از انتقاد از سابقه حقوق بشری دولتهایی مثل مصر و عربستان خودداری میکرد.
بلینکن در پیام خود گفت: ایستادگی برای دموکراسی و حقوق بشر در همه جا منافع ملی آمریکا و امنیت ملی ما نیست. وقتی از دموکراسی و حقوق بشر در سراسر جهان محافظت شده و تقویت شود، این کاملاً در جهت منافع ملی آمریکاست و امنیت ملی ما را تقویت می کند.
آنتونی بلینکن چندین اولویت برای فعالیتهای دیپلماتیک ایالات متحده را در پیش گرفته است، از جمله تقویت جنبش ها برای اصلاحات دموکراتیک در کشورهای مهم استراتژیک و شرکای نزدیک ایالات متحده؛ دادن وسایل برای مبارزه با تکنیک های نظارتی ضمن ترویج دسترسی شهروندان به اطلاعات. مقابله با فساد و جلوگیری از سوءاستفاده های نیروهای امنیتی در خارج از کشور، از جمله مواردی که ایالات متحده به آنها کمک تسلیحاتی می کند.
منبع:ایسنا
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0