اخبار

67 درصد اردبیلی‌ها دز اول واکسن کرونا را دریافت کردند / واکسیناسون در 78 پایگاه سلامت اردبیل

67 درصد اردبیلی‌ها دز اول واکسن کرونا را دریافت کردند / واکسیناسون در 78 پایگاه سلامت اردبیل

 رئیس مرکز بهداشت شهرستان اردبیل گفت: 67 درصد جمعیت بالای 12 سال شهرستان اردبیل دز اول واکسن خود را دریافت کردند.

محمدرضا خلفی‌زاده 17مهر در نشست با مسئولان آموزش و پرورش اردبیل اظهار کرد: 26 درصد جمعیت بالای 12 سال استان اردبیل نیز تاکنون دز اول و دوم واکسن را دریافت کرده و در برابر بیماری کرونا ایمن شدند.

وی با بیان اینکه در شهرستان اردبیل تاکنون 528 دز واکسن برای تزریق تخصیص پیدا کرده است، گفت: از این تعداد 489 هزار دز تزریق شده و کار واکسیناسیون با سرعت و قوت در حال انجام است.

رئیس مرکز بهداشت شهرستان اردبیل با بیان اینکه 89 درصد سهمیه واکسن شهرستان اردبیل تزریق شده و هیچ مشکلی در تأمین واکسن و دپوی آن وجود ندارد، تصریح کرد: واکسیناسیون دانش‌آموزان نیز از یک هفته پیش آغاز شده تا 56 هزار و 217 نفر دانش‌آموز در شهرستان اردبیل در گروه سنی 12 تا 18 سال واکسینه بشوند.

خلفی‌زاده افزود: 37 درصد دانش‌آموزان در شهرستان اردبیل واکسن خود را دریافت کردند و برای تزریق دز دوم 28 روز آینده باید به مراکز جامع و تجمیعی مراجعه کنند.

وی به آغاز طرح ضربتی واکسیناسیون دانش‌آموزان در سه روز آینده خاطر نشان کرد: با فعالیت شبانه‌روزی مراکز تجمیعی و جامع سعی بر این است تا در این سه روز صد درصد دانش‌آموزان واکسن دز اول خود را دریافت کنند.

خلفی‌زاده اضافه کرد: با تزریق دز دوم در 28 روز آینده قرار است از 26 آبان ماه مدارس به صورت حضوری پذیرای دانش‌آموزان باشند.

وی از اعتماد و همراهی والدین قدردانی کرد و ادامه داد: قطعا این اعتماد و همراهی به ایمنی بیشتر کمک خواهد کرد تا با واکسیناسیون معلمان و کادر مدرسه،‌ دانش‌آموزان نیز با خیال راحت و ایمنی بیشتر در فضای مدرسه حضور پیدا کنند.

خلفی‌زاده فعالیت هفت مرکز تجمیعی را از ساعت هشت صبح تا 17 عصر یادآور شد و بیان کرد: 18 مرکز جامع سلامت نیز غیر از روزهای تعطیل در وقت اداری برای تزریق واکسن در خدمت هموطنان هستند.

وی اطلاع‌رسانی و همراه کردن دانش‌آموزان و اولیا را در این کار همگانی وظیفه آموزش و پرورش دانست و اظهار کرد: ما سعی و تلاشمان بر این است تا فضا را برای واکسیناسیون دانش‌آموزان در هفت مرکز تجمیعی، 18 مرکز جامع سلامت در مجموع 25 مرکز و همچنین 78 پایگاه سلامت فراهم کنیم و در روستاها نیز 15 مرکز جامع سلامت و خانه‌های بهداشت در خدمت اجرای این طرح هستند.

خلفی‌زاده در بخش دیگری از سخنان خود تصریح کرد: تاکنون 20 هزار و 980 نفر از دانش‌آموزان تزریق دز اول واکسن خود را انجام دادند و 35 هزار دانش‌آموز مابقی نیز در روزهای آینده تحت پوشش طرح قرار می‌گیرند.

وی توان مرکز بهداشت شهرستان را تزریق روزانه 12 هزار دز واکسن اعلام کرد و گفت: هیچ مشکلی در تزریق واکسن وجود ندارد و برای دانش‌آموزان تزریق واکسن از نوع سینوفارم انجام می‌شود.

رئیس مرکز بهداشت شهرستان اردبیل با قدردانی از سپاه، آموزش و پرورش و هلال احمر برای در اختیار گذاشتن سالن‌ها، تجهیزات و امکانات در طرح واکسیناسیون فراگیر افزود: هم در مراکز شهری و هم روستایی به اندازه کافی واکسن از نوع برکت و اسپرتینگ و سینوفارم آماده شده تا به تناسب درخواست مراجعین تزریق واکسن به انجام برسد.

با واکسناسیون فعال و فراگیری که در شهرستان‌های مختلف استان آغاز شده، شاهد فروکش کردن موج پنجم کرونا هستیم که البته این وضعیت شکننده است و در صورت عدم رعایت مردم امکان شیوع مجدد کرونا در موج جدید وجود دارد که تلاش مسئولان استان بر این است تا با سرعت دادن به واکسیناسیون حداقل جلوی مرگ و میرها گرفته شده و با رعایت پروتکل‌های بهداشتی بیش از این شاهد موج‌سواری این بیماری منحوس در استان نباشیم.

 

منبع: ايسنا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *