رئیس مجلس ترکیه برای شرکت در تحلیف رئیس جمهور وارد ایران شد

رئیس مجلس ترکیه برای شرکت در مراسم تحلیف سید ابراهیم رئیسی وارد تهران شد. به گزارش ایسنا، دقایقی پیش هواپیمای مصطفی شنتوپ، رئیس مجلس ترکیه در فرودگاه بین المللی امام خمینی (ره) تهران به زمین نشست. رئیس مجلس ترکیه به همراه هیئتی از مسئولان این کشور برای شرکت در مراسم تحلیف سید ابراهیم رئیسی، رئیس

رئیس مجلس ترکیه برای شرکت در مراسم تحلیف سید ابراهیم رئیسی وارد تهران شد.
به گزارش ایسنا، دقایقی پیش هواپیمای مصطفی شنتوپ، رئیس مجلس ترکیه در فرودگاه بین المللی امام خمینی (ره) تهران به زمین نشست.
رئیس مجلس ترکیه به همراه هیئتی از مسئولان این کشور برای شرکت در مراسم تحلیف سید ابراهیم رئیسی، رئیس جمهور سیزدهمین دولت جمهوری اسلامی ایران به تهران آمده است.
به گزارش ایسنا، مراسم تحلیف حجت الاسلام و المسلمین سیدابراهیم رئیسی به عنوان منتخب سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری امروز(پنجشنبه) ساعت ۱۷:۱۰ در محل مجلس شورای اسلامی برگزار خواهد شد.
در این مراسم که با حضور رییس قوه قضاییه و اعضای شورای نگهبان رسمیت مییابد، رییس و نمایندگان مجلس و مهمانانی از داخل و خارج از کشور حضور خواهند داشت.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0